Ετήσια εταιρική συνάντηση ΑΛΤΕΡΡΑ 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις της ετήσιας συνάντησης στελεχών της ALTERRA το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL στη Θεσσαλονίκη.


Όλα τα τμήματα της εταιρείας εκπροσωπήθηκαν μέσω των διοικητικών τους στελεχών και παρουσίασαν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους σε μια πρωτόγνωρη εκδήλωση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην εταιρεία επιχειρείται μία άνευ προηγουμένου διοικητική ανασυγκρότηση, με πολλά νέα στελέχη να έχουν έρθει από την αγορά και το «πάντρεμα» με τα πολύ επιτυχημένα στελέχη που εδώ και χρόνια διοικούν την ALTERRA να είναι το μεγάλο στοίχημα της «επόμενης μέρας».


Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το οργανόγραμμα και το νέο μοντέλο διοίκησης της επιχείρησης. Ακολούθησαν εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα, οι οποίοι ανέπτυξαν τα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ALTERRA, καθώς και τις προτάσεις τους για το μέλλον. Μετά το πέρας των ομιλιών, η εκδήλωση έκλεισε με ένα ποτήρι κρασί, χαμόγελα και αισιοδοξία για την πορεία της ALTERRA στα επόμενα χρόνια.


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους της εταιρίας για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο νέο εγχείρημα.
Μια νέα εποχή για την ALTERRA μόλις ξεκίνησε!



Γραφείο Επικοινωνίας ΑΛΤΕΡΡΑ AE


Τηλ. 23820 81820

Email: info@alterra.gr

Επιστροφή

...