Ο Αργύρης Τσακνής ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην ΑΛΤΕΡΡΑ AE

H εταιρεία ΑΛΤΕΡΡΑ ΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Αργύρη Τσακνή στη θέση του Γενικού Διευθυντή, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου και Δ/ντα Συμβούλου κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου.


Η πλήρωση της θέσης αυτής θα συμβάλει καθοριστικά στη δομική ανασυγκρότηση της επιχείρησης. Ο κ. Αργύρης Τσακνής θα συντονίζει όλες τις διευθύνσεις της εταιρείας, θα αναλάβει να επιβλέπει προσωπικά όλα τα τμήματα υποστήριξης και θα συμμετέχει ως εισηγητής στα Διοικητικά Συμβούλια.


Ο κ. Αργύρης Τσακνής είναι οικονομολόγος με μεγάλη εμπειρία σε θέσεις διοικητικής ευθύνης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είναι ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος στην Ελλάδα του Assosiation of International Accountants (AIA), έχει διατελέσει εισηγητής σε εκπαιδευτικά προγράμματα και έχει πλούσια κοινωνική δράση με προσφορά σε συλλόγους και φορείς.
Στην καριέρα του ξεχωρίζει η πολυετής παρουσία του στην εισηγμένη εταιρεία πληροφορικής EPSILON NET AE, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών υπηρεσιών, Τουρισμού και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στο Δήμο Αριστοτέλη.


Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος και όλο το διοικητικό προσωπικό, αισθάνονται σίγουροι για τη συνέχιση και την ενίσχυση της ανοδικής πορείας της ΑΛΤΕΡΡΑ, ευχόμενοι στον κ. Αργύρη Τσακνή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.



Γραφείο Επικοινωνίας ΑΛΤΕΡΡΑ AE


Τηλ. 23820 81820

Email: info@alterra.gr

Επιστροφή

...